Brief aan jezelf

Toen ik vorig jaar op reis ging, kreeg ik een bijzonder cadeau van een lieve vriendin: een set brieven die ik aan mijn toekomstige zelf kom schrijven. Zojuist vind ik “bij toeval” de set brieven terug en jawel, er zit er eentje bij die vandaag geopend mag worden 🙂 met een brok in mijn keel en een warm hard lees ik woorden die ik op 6 juni 2016 in Nepal geschreven. Woorden die ik graag wil delen. Want er zijn vast mensen die ze kunnen gebruiken 💜

Tip: schrijf ook eens een brief aan je future self! Bijvoorbeeld met een mooi inzicht of lieve woorden. Superleuke verrassing als je later weer openmaakt! Wie van jullie heeft dit weleens gedaan? Benieuwd naar jullie ervaringen! 💜

Advertisements

One thought on “Brief aan jezelf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s